Miért romlik meg a zöldség? Hogyan őrizhetjük meg frissen egész télen? A zöldségek romlása sokszor elkerülhetetlen, de van néhány trükk, amivel meghosszabbíthatjuk frissességüket. Az optimális tárolás, a megfelelő hőmérséklet és a helyes előkészítési mód


Az ősz beköszöntével a legtöbb zöldségfajta vegetációs ciklusa véget ér, de a termelők számára ez csupán egy új, izgalmas időszak kezdetét jelenti. Ekkor válik igazán fontossá a zöldségek gondos betakarítása és a megfelelő tárolási körülmények megteremtése. Azok a gazdák, akik ügyesen időzítik a szedést és jól ismerik a különféle zöldségfélék tárolási szükségleteit, hónapokkal is meghosszabbíthatják a friss termény eltarthatóságát, így élvezhetik munkájuk gyümölcsét még a hideg hónapok során is.

Related posts