A weboldal cookie-kat használ. További információk.
  • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
    RENDKÍVÜL HATÉKONY
    GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
    OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
    MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
    MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
    JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
    ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
  • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
    A TELJES FOLYAMATOT
    A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
  • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
    ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
    RAGASZKODJ
    AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
    LÉGY ANYAGILAG
    FÜGGETLEN!
    ÉLJ MAGASABB
    ÉLETSZÍNVONALON!
    VALÓSÍTSD MEG
    ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Augusztus
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

27

III. DXN Üzletépítők Napja.

2016.08.27 - szombat

 

2016. szeptember 10-én, szombaton lesz a III. DXN Üzletépítők Napja, érdekes előadásokkal, találkozásokkal, közös ünnepléssel.

Gyere el Te is, pillants  bele egy izgalmas világba!

 

aug

22

Gratulálunk

2016.08.22 - hétfő

 a VIII. DXN Családi Napon megrendezésre került

süteménykészítő verseny díjazottjainak!

 

 

Édes sütemény kategória

 

1. helyezett: Dávid Attila - ROSELLE-S - erdei gyümölcsös zselével töltött fehércsokoládé mouse 

 

 

kp_200_01          des_1_hely_200

 

 

 

 

2. helyezett: Fazekas Alexandra - Ganoderma kávés bajadér szelet

 

 

fazekasalexandra_200             des_2_hely_200

 

 

 

 

3. helyezett - Romhányi Marianna: Roselle kocka

 

 

rm_200                 des_3_hely_200

 

 

 

 

Sós sütemény kategória

 

1. helyezett - Kaufman Ilona: zöldségtorta nemzeti színekben 

 

 

kaufman_ilona_200                  ss_1_hely_200

 

 

 

 

2. helyezett - Farkas Mihályné Kata: Ganodermás sajtosrúd 

 

farkasmihalynekata_200                  ss_2_hely_200_01


Süteményverseny győzteseinek receptjei

-----------------

Édes sütemény kategória

 

1. helyezett: Dávid Attila - ROSELLE-S - erdei gyümölcsös zselével töltött fehércsokoládé mouse

 

Hozzávalók (kb. 15 darabhoz):

Corneflakes  (tetszés szerint)

 

Az öntethez:

10 dkg erdei gyümölcs-mix (amennyiben magos a gyümölcs, célszerű szitán  áttörni-átszűrni)

Fél citrom leve

1 dl Roselle

(Mindezeket összeturmixolni és szilikonformában vagy jégkockatartóban kifagyasztani.)

 

A mouse-hoz:

6 tojás sárgája

10 dkg kristálycukor

(Ezeket vízgőzön felmelegíteni és kihűlésig robotgépben habbá verni.)

15-20 dkg fehércsokoládé (felolvasztva)

 

Kétféle módon lehet a fehércsokit felolvasztani:

1./ mikroban üveg vagy műanyag edényben

2./ vagy vízgőz segítségével

30-40 dkg édesített növényi tejszínhab (Debic)

Nagyon kell vigyázni, mert ha túl sokáig melegítem a fehércsokit, megég, ha túl kevés ideig, hamar visszadermed, ha a tejszínhabbal elegyítem.)

- esetlegesen 1 dkg zselatin

 

Az összetevőket nagyon gyorsan keverem össze és szintén nagyon gyorsan habzsákból a mouse egy részével megtöltöm a szilikonformákat.

A megtöltött forma közepébe belenyomom a fagyasztott öntetet. Ezután színültig  megtöltöm a formát és elsimítom. Tetejére corneflakes-et szórok, s egy éjszakán át fagyasztom.

Tálalás (fogyasztás) előtt még fagyott állapotban kinyomkodjuk a formákból, normál hűtőszekrényben hagyjuk felengedni.

 

 

2. helyezett: Fazekas Alexandra - Ganoderma kávés bajadér szelet

 

 

Hozzávalók: 6  főre

A sütihez:

75 g étcsokoládé (53%-os)

5 g kakaópor - holland

100 ml víz

1 tasak ganodermás fekete kávé (Lingzhi Black Coffee)

240 g kristálycukor

200 g vaj

200 g dió (darált)

200 g keksz - háztartási (darált)

1 csapott mokkáskanál őrölt vanília

 

A mázhoz:

100 g étcsokoládé (53%-os)

15   l étolaj

 

Elkészítés:

1.    A csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk.

2.    Mikor megolvadt, hozzáadjuk a kakaóport és teljesen elkeverjük benne, majd az egészet félretesszük.

3.    50 ml vizet a cukorral feltesszük főni és sűrű cukorszirupot főzünk belőle.

4.    A sziruphoz adjuk a vajat és felolvasztjuk benne. Ha teljesen felolvadt, levesszük a tűzről.

5.    Egy nagy tálba tesszük a darált kekszmorzsát, a darált diót és az őrölt vaníliát. Jól összekeverjük őket.

6.    Ráöntjük a forró cukros-vajas szirupot és alaposan összekeverjük vele, míg gyúrható masszát kapunk.

7.    Levesszük a vízfürdőről a megolvasztott csokoládét és a kekszes-diós massza felével összekeverjük. Ha túlzottan morzsálódik, ehhez a csokoládés részhez adhatunk egy kevés plusz vizet! Ez nagyon fontos, hogy a csokis massza is jó, gyúrható állagú legyen!

8.    50 ml 80°C-os vízzel jól elkeverjük a tasak ganodermás kávét, majd ráöntjük és jól elkeverjük a csokis résszel.

9.    A csokoládés rész felét sütőpapírra tesszük, téglalapot formázunk belőle, letakarjuk egy másik sütőpapírral és nyújtófával kinyújtjuk. Kb. A/4-es méretűre nyújtjuk. A csokoládés rész másik felével ugyanezt tesszük. Így 2 db A/4-es méretű csokoládés lapot kapunk.

10. A sima résszel hasonló képen járunk el, mint a csokoládéssal. Így 2 db sima és 2db csokoládés lapunk lesz végül.

11. Először a csokoládés lapra helyezzük a sima lapot.

12. Majd a sima lapra jön az újabb csokoládés és az újabb sima. Ha elkészült, 1 órárahűtőbe tesszük.

13. A csokoládémázhoz a csokoládét vízfürdőn megolvasztjuk és hozzáadjuk az olajat, hogy szép fényes legyen.

14. Az olvadt csokoládét a kekszes-diós lapokra öntjük és egy szilikon spatulávalvékonyan elterítjük rajta, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük.

15. Ha kellő képen megdermedt a tetején a csokimáz, egy éles késsel felszeleteljük.

 

 

3. helyezett - Romhányi Marianna: Roselle kocka

 

Hozzávalók a piskótához: 1 laphoz (amiből 3db, kb. 20x30cm-es lapot sütünk):

3 db tojás, szétválasztva 

15 dkg porcukor

0,3 dl étolaj 

0,3 dl víz

12 dkg liszt 

3 dkg keserű kakaópor

4 g sütőpor (1/4 csomag)

 

Elkészítés

A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük. Hozzákeverjük a sárgáját, majd az olajat és a vizet. Ezután - fakanállal vagy 1-es fokozaton tovább robot géppel(épp, hogy forog) - beleforgatjuk a kakaós, sütőporos lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben, 180-190 C fokon, tűpróbáig sütjük, míg hűlnek a lapok, elkészítjük a krémet.

 

Hozzávalók a krémhez:
6 dl görög joghurt 
50 dkg fagyasztott erdei gyümölcs + a díszítéshez fekete ribizli
1 tasak étkezési zselatin (20g)

1dl Roselle juice
5 dl tejszín (én Meggle-t használok)

kb. 15-20 dkg porcukor (ízlés szerint, ki mennyire édesen szereti)


A gyümölcsöt már korábban kivesszük a mélyhűtőből és egy szűrőbe tesszük kiolvadni. A kicsorgott gyümölcsléből elveszünk 1dl-t és félretesszük. A joghurthoz hozzákeverjük a kicsit átnyomkodott gyümölcsöt, a megmaradt lét és a porcukor felét. A félretett gyümölcslét, a Roselle juice-zal és a zselatinnal összekeverjük, majd felmelegítjük, de nem főzzük! és hozzáöntjük a joghurtos keverékünkhöz. Ízlés szerint, hozzá adhatjuk a porcukor másik felét, végül a tejszín kemény habjával lazán összeforgatjuk. A  krémet három részre osztjuk és megtöltjük vele a piskótát, tetejét meghintjük fekete ribizlivel (de bárhogy dekorálhatjuk) hűtőbe tesszük min. 3-4 órára.

 

  

 

Sós sütemény kategória

 

1. helyezett - Kaufman Ilona: zöldségtorta nemzeti színekben

 

Hozzávalók:

4 közepes uborka

5 dkg kemény sajt

fél doboz mascarpone

4 nagyobb paradicsom

egy db piros kápia paprika

Fél doboz Humuszkrém

2 ek. MycoVeggie

 

Az összeállításhoz szükség lesz egy tányérra, erre halmozzuk a rétegeket.

Felkarikázzuk az uborkát, kb 1 cm vastag karikákra.

Egymás mellé teszünk egy réteg uborkát, melyet humuszkrémmel kentünk meg. erre jön a következő uborka karika réget, a „stabilizáló" ismét humuszkrém

Ha elég magasnak ítéljük a zöld réteget, jöhet a fehér réteg.

Ehhez a mascarponéba belereszeljük a kemény sajtot, esetlen egy kis sárga paprikát tehetünk közé, hogy magasabb legyen ( én tettem) - ezzel csalva kicsit kevesebb mascarpone kell, aminek köztudottan magas a zsírtartalma.

A fehér krémet a zöld szintre kenjük, s jöhetnek a paradicsomkarikák. A Lucullus paradicsom nem annyira lédús, kiváló ehhez a tortához.

A paradicsomkarikákat ismét „összeragasztjuk" - én a tavalyról maradt lecsókrémmel csináltam, de a humusz ismét kiváló kötőanyag lehet.

Ja és a lényeg se maradjon le: minden szintet finoman megszórtam DXN  MycoVeggie készítményével, ami kiváló az emésztőrendszerünk karban tartásában is.

 

 

 

 

2. helyezett - Farkas Mihályné Kata: Ganodermás sajtosrúd

 

Hozzávalók:

30dkg liszt( Nagyi liszt-15dkg, és-15dkg zabpehely liszt)
25 dkg vaj,
1 teáskanál só

2 ek tejföl

 

Ezeket összegyúrjuk és fél-egy órára hűtőbe tesszük !!! 

Majd vékonyra kinyújtjuk és megkenjük egy egész tojással , a tetejére reszelt sajtot szórunk majd 10-12 perc alatt megsütjük. Ha kész, kivesszük a sütőből, és ha 80 fokra lehűlt a tetejét megszórjuk ganoderma porral. 

 

Csatlakozz ehhez a szuper csapathoz!

Regisztrálj itt!

 

aug

22

DXN Infoklub Budapest

2016.08.22 - hétfő

Időpont: 2016. augusztus 23. (kedd) 17:30 - 19:45

Helyszín: Budapest, VIII.. Kenyérmező u. 4.  Hotel Bristol


Előadók: Előadók: Czérna Szabolcs EGD

 

infoklub-budapest-2016-08-23

júl

9

DXN Infoklub Budapest

2016.07.09 - szombat

Időpont:

2016. július 19. (kedd) 17:30

Helyszín:

Hotel Bristol

Budapest VIII., Kenyérmező u. 4.

budapest-fekvo_540

júl

7

Teszteld le a termékeket!

2016.07.07 - csütörtök

Lehetőségetek nyílik a DXN kozmetikai termékeinek tesztelésére a 1066 Budapest, Teréz krt. 8. szám alatti DXN Shop-ban.

 

Próbáljátok ki ti is bátran a Ganozhi és az Aloe Vera termékcsalád bőrápoló termékeit!

 

image1_12_540