A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

Kászonné Dobra Ágnes,

a malajziai DXN cég Star Diamond

(Gyémánt) üzletépítője vagyok.

 

6 éve dolgozom azon, hogy minél több emberrel megismertessek egy különleges kávét és termékcsaládot, amivel megőrizhetik egészségüket. Ez mellett segítek azoknak, akik szeretnének a DXN üzletben dolgozni és  sikereket elérni. A munkámhoz egy nagyszerű cég adja a teljes hátteret.

 

 

DXN 7. születésnap


A képen Sean Higgins a cég európai marketing koordínátora, Kócsó László a DXN Europe Kft vezetője és Kócsó Anikó társaságában. 


 

Így indultam:

 

dxn


Azoknak ajánlom ezt az oldalt, akik többet akarnak kihozni az életükből, akik szeretnének elérni olyan célokat, álmokat, amiket eddig nem érhettek el. Vagy egyszerűen csak szeretnék anyagilag stabilnak tudni a jelenüket, biztonságosnak a jövőjüket.

 

 

A DXN cégnél elértem azt, amit MINDENKI ELÉRHET, aki folyamatosan dolgozik ebben az üzletben: rendszeres jövedelmet.

 

 

 

 

De ne szaladjunk ennyire előre; több, mint két évtized tanítás után munka nélkül maradtam, s új, minimálbéres állásom mellett szükségem volt pluszpénzre.

 

Csak olyan munka jöhetett szóba, amit itthon, az internet segítségével végezhetek, amihez nem kell pénzt befektetni, és szívesen is csinálom. Úgy gondoltam, az mlm-ben megtalálom azt a függetlenséget, amit én keresek.

 

Végignéztem a hazai piacon működő cégek listáját, a termékeiket. Amikor ráakadtam az "egészséges kávéra", azonnal tudtam, hogy megtaláltam! Mivel alapvetően bizalmatlan ember vagyok, alaposan utánanéztem a cégnek, termékeknek, engedélyeknek. Minden a helyén volt… 

 

A ganoderma gomba egyedülálló hatásairól már hallottam, olvastam. Fantasztikus ötlet volt a gyógygomba és a kávé kombinálása, mert  így egészen egyedi terméket hoztak létre, amire óriási az igény. A kávé, mint élvezeti cikk, a legnépszerűbb termék, s ha még valami plusz is társul hozzá, már verhetetlen!

 

Statisztikák szerint 100 ember közül 83 kávézik. Sokan szenvednek - idősek, fiatalok egyaránt - a már népbetegségnek számító magas vérnyomástól, cukorbetegségtől, túlsúlytól, savasodástól. Sokuknak komoly gondot okoznak az ezekre szedett gyógyszerek mellékhatásai. Nekünk pedig van egy nagyszerű megoldásunk arra, hogyan lehet ezeket a problémákat kezelni egyszerű módon. A ganodermás kávénak kiváló hatása van a szervezetre. Nem okoz heves szívdobogást, nem nyomja fel a vérnyomást, gyomorégést sem okoz, miközben immunerősítő, lúgosító és kíméletesen fogyaszt.

 

Én magam sosem kávéztam, de megkóstoltam, megszerettem, és rendszeresen fogyasztom, ahogy a Ganoderma kapszulát is; csodás energiát, jó közérzetet ad.

 

Egy kávéra meghívni valakit a legegyszerűbb dolog a világon, és mindenki szívesen fogadja. Épp ezért az üzletépítés azoknak az embereknek sem okoz nehézséget, akik más hálózatokban nem boldogultak.

A regisztráció után mindent Judittól, a mentoromtól tanultam, és egy nagyon erős vezetői vonaltól kaptam sok segítséget.  A számítógép használata terén jócskán volt hiányosságom, tehát alapvető fogásokat kellett elsajátítanom. Megkaptam az interneten azokat a profi eszközöket, képzéseket, amivel haladni tudtam; oktatóvideók, online tanfolyamok, webkonferenciák állnak rendelkezésre, személyiségfejlesztő videók, nemzetközi hírű orvosok, természetgyógyászok előadásai, és mindez otthon, a saját webirodámban.

 

dxnkaveklub

 

Folyamatos, VALÓS munkával érjük el, hogy bővüljön a fogyasztói hálózat, s a jövedelem is ennek megfelelően folyamatosan emelkedik.

 

 

">dxnkaveklub

A csapattársaim sokat jelentenek számomra, jó velük együtt dolgozni, szeretném, ha sikeresek és boldogok lennének az üzletben, ebben segítem őket.

 

 

Ha te is változást szeretnél az életedben, tedd félre a félelmeidet, és bátran kezdj bele! Ne légy kishitű, amit én megtanultam és elértem, azt bárki meg tudja tenni, csak akarni kell!

 

A döntés a Te kezedben van!

 

Gondold végig:

 

- vannak-e megvalósításra váró álmaid, és tudnál-e értük kitartóan dolgozni?

 

- Szeretnél-e más, jobb életet élni? Kialakítani egy kellemes életstílust, ahol több jut mindenre;több szabadidő, anyagiak?

 

- Szükségesnek tartod-e Te is, hogy gondoskodj előre a nyugdíjas éveidről?

 

 

 

 

Bárhol is tartasz az életedben:

 

  - otthon vagy a gyerekekkel?

  - nincs munkád?

  - nyugdíjas vagy?

  - egyetemen tanulsz?

  - külföldön élsz?

  - nem jössz ki a fizetésedből?

  Ezt az üzletet érdemes elkezdened! A termék és az eszközök garantálják a siker!

 

Nagyon egyszerűen tudsz csatlakozni hozzánk, nézd meg ezen az oldalon>>>>>Regisztrálj és kezdd el most!

 

 

Keress bátran, segítek!

 

 

Kászonné Dobra Ágnes

0630/633-28-77

dobra.agnes@gmail.com


 

 


 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on